Zpagetti garn fra Hoooked

Ta en titt på det spennende stoffgarnet Zpagetti fra Hoooked. Dette tykke t-skjortegarnet gir et veldig fast og robust resultat. Det er veldig godt egnet for å lage en smart strikket puff, pute, lampeskjerm eller et stort heklet teppe.

Du vil raskt kunne se en utvikling i prosjektet ditt på grunn av tykkelsen på garnet.

Merk at hver Zpagetti-nøkkel er unik, og bildet viser de forskjellige nyanser / farger som nøkkelen kan ha. Hvis du har et ønske om fargen, kan du skrive en kommentar til bestillingen. Hver tast veier ca. 850 gram og kommer alltid som en nøkkel, selv om bildet viser mer enn en nøkkel.

Hoooked Zpagettis stoff oppfyller den europeiske REACH-standarden for sikkerheten ved bruk av fargekjemikalier.

Hvis du liker ideen om resirkulering, sjekk ut Hoooked's heklenåler i resirkulerbar plast, som med sine størrelser er perfekte for Hoooked Zpagetti og Ribbon XL .

Materiale_227: 100% Resirkulert tekstilgarn
171,95 NOK
0 omtaler
Pris fra
50,40 NOK
56,00 NOK
Du sparer: 5,60 NOK
0 omtaler

Hoooked Zpagetti

Det resirkulerte bomullsgarnet fra Hoooked startet opprinnelig som et T-skjortegarn tilbake i 2008.

Garnet er laget av resirkulert bomull fra moteindustrien og er spesielt valgt av Hoookeds eget dedikerte personale.

Hoooked-brenner for hekling og strikking. Deres oppdrag er å inspirere og skape. Derfor har de også mange oppskrifter, inkludert vesker, tepper, interiør og mer.

Zpagetti stoffgarn er tilgjengelig i mange nyanser og er lett å strikke og hekle med. Vi anbefaler å bruke heklenåler i størrelsen 12-15mm, men andre kan også brukes.