Heklet julepynt til juletreet

Kom i gang med å hekle din egen dekorasjon til den klassiske, moderne eller kanskje til og med den nordiske julepynten til juletreet. Alternativene er mange når det gjelder heklet julepynt, så det handler egentlig bare om å finne nøyaktig oppskriftene som passer dine behov, nivå og ønsker. Heldigvis har vi et stort utvalg slik at du kan finne den perfekte.

Se vårt store utvalg av heklet julepynt her.

Når du begynner å hekle julepynt til juletreet, er det først og fremst viktig å ikke velge mønstre som vil veie på grenene på treet. Det er derfor viktig å gå for mindre ornamenter, julekuler og lignende, som ikke tynger grenene på treet og får dekorasjonen til å se tung ut. For å oppnå en lett og elegant julepynt for treet, er det derfor viktig at hvis du vil fylle julepynten med bomullsull, at dekorasjonen ikke blir for stor. Heldigvis har vi et stort utvalg av oppskrifter som fungerer veldig bra til juletrepynt.

Det er også viktig å velge et garn som passer til din heklede julepynt. Skulle det være lett og luftig, prøv et mohairarn, som er et ekstremt fint og lett garn. Garnet er også litt oppblåst i teksturen, noe som gir et utrolig vakkert og elegant utseende til den heklede julepynten. Dette er spesielt tydelig for nordisk julepynt, hvor du vil oppnå en ren hvit og elegant stil.

Les mer om mohairarn her.

Til heklet julepynt brukes ofte små heklenåler for å oppnå de små og ensartede delene. Her er det viktig å velge heklenålen som passer til din hekleform, da petitearbeidet kan være vanskelig for fingrene. Det er derfor en veldig god prioritet å investere i en skikkelig, ergonomisk heklenål, slik at fingrene blir spart fra å måtte jobbe for hardt for å hekle den vakre dekorasjonen. Heldigvis har vi samlet en artikkel med de beste rådene for valg av heklenål, som vi veldig gjerne vil dele med deg.

Finn riktig heklenål til deg her

I stedet for å hekle en flat julepynt, kast deg inn i et heklet julehjerte der pepperkorn eller små kringler kan lagres for å gi ditt juletre liv. Den lille kurven er et enkelt og oversiktlig prosjekt å komme i gang med - og når du nettopp har mestret teknikken, hopper de nesten av nålen. Hjertekurven er også heklet i Drops Alpaca , som er et fint lett og elegant garn som ser vakkert ut på juletreet.

Finn oppskriften på den heklede julekurven her

Hvis du er mer interessert i den elegante og stilige nordiske julepynten, så er det også hjelp å finne. I tillegg til et mylder av gratis, vakre oppskrifter som du finner her , kan vi også tilby en bok med hekleoppskrifter dedikert til emnet. Nordisk julepynt er en stil innen julepynt som kombinerer kos, nostalgi og tradisjoner kombinert med et hvitt og stilig uttrykk. Boken er fylt med julepynt til juletreet, men dekorasjonen kan også dekorere mange andre steder i hjemmet. Den er også fylt med hjelp, så du får den vakreste julepynten.

Kjøp boka her

Vi håper at du nå føler deg helt klar til å komme i gang med din egen heklede julepynt til juletreet.

Nytt :-)