Hekle mønster babyteppe


Kjenner du en liten ny som er på vei? Da er babyinnpakningen den perfekte gaven til den lille, da teppet kan brukes i mange år. Det er også et raskt prosjekt, ettersom teppet eller trekket ikke trenger å være så stort som et vanlig teppe for en voksen.

Kom i gang med en heklet babypakke med en av våre gratis oppskrifter.


Et heklet babyteppe kan lages akkurat slik du vil ha det. Det kan både være et rimelig prosjekt hvor du kan hekle sømmer i backstitch-samlingen og slappe av foran fjernsynet. Det kan imidlertid også lett være et teppe som kan utfordre deg med nye teknikker. I tillegg kan du velge å bruke et mønster som lar deg leke med fargene.

Når du skal begynne å hekle et babyteppe eller pakke, er det viktig å velge et garn som ikke irriterer den fine babyhuden. Vårt mest populære Baby Merino-garn er Drops Baby Merino, som er spunnet av ekstra fine merinofibre. Garnet er veldig mykt og inneholder ikke korte fibre, som kan komme mot babyens hud. En ekstra bonus er at garnet kan vaskes i maskin, så det er lett å holde rent og deilig hvis ulykken er ute.

Se vårt store utvalg av garn her.

Hvis du elsker å hekle babytepper og leter etter enda flere utfordringer, kan det være på tide å kaste deg over et strikket babyteppe. Her kan du utforske hullmønstre, bladmønstre, vendinger, spor, terninger eller til og med bølger.

Les mer om våre strikkede babytepper her
Finn våre gratis babyteppeoppskrifter her

Når du er ferdig med babyteppet, kan du også kaste deg over andre prosjekter for babyen. Her kan vi anbefale smokkesnorer, babyklær, bamser eller barnevognkjeder.

Dette kan også inkludere dette settet, der du kan hekle matchende kyss, bukser, jakker og sokker til det søte teppet. Hele settet er heklet i Baby Wool fra Dale Garn, som er et veldig fint garn til babyklær. Garnet er ikke bare slitesterkt, men kan også vaskes i maskin.

Veldig morsomt med prosjektet ditt :-)