Strikkemønster Teppe


Hjemmestrikkede tepper er helt fantastiske og kan vare i mange år. Hvis du allerede har prøvd å strikke et teppe eller er nybegynner, kan du enkelt kaste deg i å strikke et teppe. Et strikketeppe er et fantastisk prosjekt som vil resultere i et praktisk og personlig teppe til ditt hjem og innredning.

Se alle teppene våre her.

Tepper har mange gode kvaliteter. De kan fungere som lydabsorbenter i et rom, og de varmes opp og gir et koselig og personlig preg til resten av innredningen din. I tillegg kan de brukes hele året. Du kan imidlertid også velge å strikke et sommerteppe, som du bytter ut med et sterkere og tykkere teppe om vinteren.

Det er mange forskjellige tepper å strikke, noe som betyr at du definitivt kan begynne å strikke et teppe riktig for dine behov.

Her kan du se våre gratis mønstre for strikketepper og heklede tepper .

Før du begynner med det hjemmelagde teppet ditt, bør du vurdere hvilket garn du vil strikke i. Det er en klar fordel å strikke i et slitesterkt garn, da det skal kunne tåle å gå daglig. I tillegg kan du vurdere om garnet skal være maskinvaskbart. Vårt store utvalg av garnkvaliteter angir om et garn kan vaskes, og i så fall i hvor mange grader.

Et trygt garnvalg ville være å strikke et bomullsteppe. Her vil et godt valg være vår populære DROPS Paris, som består av 100% bomull. Paris er spunnet av flere tynne tråder og har et delikat og rustikt utseende. Garnet er tilgjengelig i to forskjellige typer:DROPS Paris Uni Color , som består av 100% kjemmet bomull, og DROPS Paris Recycled Denim , produsert av 100% resirkulert bomull. Begge typene har fordelen at de kan vaskes i maskin i opptil 60 grader. I tillegg er de begge strikket eller heklet enkelt og raskt, og derfor er det et godt valg for nybegynnere og for interiørprosjekter som for eksempel tepper. I tillegg kan Paris med fordel brukes til kluter, grytekluter, håndklær og kjøkkenhåndklær.

Med dette vakre bomullsgarnet kan du strikke et teppe i de vakreste farger. Du kan også sjekke ut de andre bomullsgarnene våre her .

Et teppe er viktig for resten av rommets innredning, stil og uttrykk. Derfor er det viktig at du velger garnfarger ut fra hva som passer innredningen og din personlige smak. Du kan velge å strikke et teppe i en farge eller bruke alt på farger og mønstre. For eksempel kan du velge å kombinere strømpebåndssøm og striper og få et vakkert teppe som du bare vil se på hver dag.

Se alle våre garn og garnfarger her.

Hvis du vil hekle et hjemmelaget teppe i stedet for å strikke et, kan du også lett komme i gang med et slikt prosjekt. Vi har et stort antall gratis mønstre for heklede tepper, samt et stort utvalg av heklenåler i topp kvalitet. Her kan du komme i gang med et fargerikt teppe som er heklet i bomullsgarn, et sterkere teppe som er heklet i ull, eller et stilig teppe som er heklet i stoffgarn.

Se alle oppskriftene våre på heklede tepper.
Se vårt utvalg av heklenåler her.

Du kan også utforske blant våre gratis mønstre for strikkede tepper og tepper for voksne eller våre mønstre for strikkede babytepper. Her kan du enkelt finne inspirasjon hvis du vil lage et teppe til deg selv eller til en nybakt mor og hennes baby som fortjener den beste bursdagsgaven.

Ha det gøy med det nye strikke teppet ditt :-)