Strikkemønster Babyteppe


Er det noe nytt på vei i familien eller i vennekretsen? Og vil du gi en personlig gave til mor og barn som kan vare i mange år? Da er et hjemmestrikket babyteppe akkurat tingen.

Å strikke et babyteppe eller babypakke er et fantastisk og koselig prosjekt, som i den grad også er mer overkommelig å strikke enn et teppe til en voksen . Samtidig kan du strikke et stort antall forskjellige babytepper, og det vil være en god mulighet til å sette ditt personlige preg.

Kom raskt og enkelt i gang med ditt hjemmestrikkede babyteppe, barnevognteppe eller babypakke med et av våre gratis mønstre.


Se våre gratis oppskrifter på babytepper her.

Når du strikker et babyteppe, kan du velge å strikke bare i rette masker og i en farge. Dette er et håndterbart prosjekt som er perfekt for nybegynnere. Når du strikker et slikt teppe, kan du samtidig slappe av på sofaen og se på TV. Du kan også velge å strikke et teppe med mønster og mange farger og derved eksperimentere med forskjellige teknikker.

Vi tilbyr et bredt utvalg av gratis mønstre for strikkede babytepper. Her kan du finne inspirasjon til hvordan det strikkede babyteppet ditt skal se ut. Du kan også velge et av mønstrene og strikke i henhold til det angitte mønsteret. Det er mange forskjellige mønstre og teknikker der du kan strikke et babyteppe. Velg for eksempel å strikke et teppe med hullmønster, bladmønster, vendinger, spor, terning eller bølgemønster.

Det er også et stort antall forskjellige garn hvor du kan strikke et babyteppe. Her kan du velge et garn som består av myk ull, merinoull, alpakka eller en blanding der bomull også kan være med. Det kan være praktisk å vurdere om garnet skal vaskes i maskin. Dette er spesielt en fordel hvis babyteppet du vil strikke må brukes ofte og daglig og derfor må vaskes ofte.

Vi har et bredt utvalg av garn som er perfekte for babytepper. Vår mest populære er DROPS Baby Merino , som er spunnet av ekstra fine merinoullfibre. Garnet er spesielt godt egnet for delikat babyhud og kan til og med vaskes i maskin, noe som gjør det perfekt til daglig bruk.

Se hele garnutvalget vårt her.

Når du begynner med hjemmestrikket teppe, er det viktig at du strikker på de rette strikkepinnene. Vi har et stort utvalg av både runde pinner og våren kjepper i forskjellige størrelser og materialer. Her kan du utforske og finne akkurat de pinnene som passer deg best.

Hvis du vil hekle et babyteppe i stedet for å strikke det, har vi også et stort antall gratis hekleoppskrifter som du kan utforske. Her kan du prøve både dobbeltsøm, faste masker, hullmønster og oldemors firkanter.

Gratis oppskrifter på heklede babytepper.

Hvis du har blitt gal strikketeppe til babyer og barn, og nå vil prøve å strikke et teppe til deg selv eller hjemmet ditt, så kan du også sjekke ut oppskriftene våre på tepper og tepper. Vi har både strikke tepper og tepper , samt heklede tepper og tepper . Her får du muligheten til å strikke et vakkert teppe som kan vare i mange år og muligens i flere generasjoner. Og selv om et voksenteppe eller teppe er et stort og kanskje uhåndterlig prosjekt, vil det alltid være verdt det!

Nå håper vi at du er godt kledd for å begynne å strikke et fint babyteppe. Hvis du har spørsmål om mønstre, garn eller nålvalg, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Skikkelig gøy med babyteppet :-)