DROPS Merino Extra Fine

Hvis du leter etter et mykt helårsgarn som ikke bare kommer i et stort utvalg av farger, men som også kan vaskes i maskin, er det bra at du har funnet veien til DROPS Merino Extra Fine. På denne siden har vi samlet mye kunnskap om garnet; hvordan du finner de beste bruksområdene og hvordan du tar vare på det slik at det kan holde seg pent i mange år fremover

Finn DROPS Merino Extra Fine billig her

Hva er DROPS Merino Extra Fine?

DROPS Merino Extra Fine er et ullgarn spunnet av flere tynne tråder av merinoull, noe som gjør garnet ekstra elastisk. Dette bidrar til at garnet er ekstremt fint å ha på kroppen, da den gode elastisiteten gjør at det passer godt rundt kroppen i blant annet gensere og bluser. I tillegg er kabelsnurrkvaliteten også bra for både vendinger og strukturstrikking, som virkelig kommer til sin rett i garnet her. Dette er fordi det hjelper med å markere alle detaljene, så du er garantert et kvalitetsgarn.

Kjøp DROPS Merino Extra Fine her

Les mer om merinogarn her

Alle DROPS merinogarn er også SuperWash-behandlet. Dette betyr at garnet er enkelt å holde rent og ryddig ettersom det kan vaskes i maskin. Selv om det kan gå i maskinen, er det veldig viktig å følge vaskeanvisningene slik at garnet kan holde strukturen. Du kan lese mer om stell og vask av DROPS Merino Extra Fine nederst på siden.

Les mer om SuperWashed garn her

Hvorfor velge DROPS Merino Extra Fine?

Hvis du leter etter et deilig merinogarn som verken er tynt eller veldig tykt og tykt, vil vi anbefale DROPS Merino Extra Fine. Det herlige ullgarnet er perfekt for nåler 3.50-4.00 mm, og er derfor bra for mange forskjellige mønstre. Den kan blant annet erstatte det populære garnet som Sandnes Merino Wool.

Les mer om garnalternativer her

En annen god grunn til å velge DROPS Merino Extra Fine er det enorme fargevalget. Med over 40 vakre og unike farger, er du sikker på å finne minst en som appellerer til deg. Fargekartet oppdateres og utvides regelmessig, så DROPS Merino Extra Fines fargevalg følger med i tiden. Det spesielle med fargekortet er også at du kan være mellom både Uni Color og mix, slik at du kan få akkurat den fargekombinasjonen du ønsker.

Se hele det store fargevalget her

Garnet er spesielt godt egnet for plagg fordi det er veldig mykt og behagelig mot huden. Derfor er det også et favorittgarn for mange hekle- og strikkeentusiaster å bruke til klær for barn, for eksempel, da det myke garnet ikke kilder mot huden som andre, grovere garntyper. Så det er bare å velge DROPS Merino Extra Fine og komme i gang med ditt neste prosjekt.

Mønstre med DROPS Merino Extra Fine

Drops DROPS Merino Extra Fine er blant de mest populære DROPS-kvalitetene, og derfor er du også garantert et stort antall mønstre med DROPS Merino Extra Fine.

Finn alle gratis mønstre med DROPS Merino Extra Fine her

Alle mønstrene utviklet av GarnStudio med DROPS DROPS Merino Extra Fine er laget for de beste kvalitetene på garnet. Oppskriftene har alle detaljerte guider, slik at du kan bli guidet trygt gjennom prosessen fra start til ferdig produkt. Mønstrene blir også korrekturleset og nøye gjennomgått, så du vil definitivt få et veldig godt mønster når du kjøper garn fra DROPS.

Kjøp DROPS Merino Extra Fine billig her

Perfekt for strikking av babyer

DROPS Merino Extra Fine er perfekt for klær til de minste. I tillegg til å være et ultramykt garn, kan det også vaskes i maskin. Dette betyr at det etter en tur til vasken er helt rent og deilig. I tillegg kommer DROPS Merino Extra Fine også i et stort utvalg av deilige farger, som definitivt faller i både foreldrenes og babyens smak.

Se alle våre gratis strikkeoppskrifter her

Romperen her er et perfekt eksempel på hvordan virkelig fin strikk med DROPS Merino Extra Fine kan se ut. De fine vridningsdetaljene skiller seg fint ut i romperen og er kombinert med en enkel og deilig design. I tillegg må bare mellom 2 og 4 nøkler brukes som en helhet, avhengig av størrelse, så det er også et rimelig prosjekt for lommeboken.

Se mønsteret her og finn garn til det.

Myke klær hele året

Enten du liker store, tykke gensere eller lette og løse bluser, er Drops Merino Extra Fine et garn du bør se etter for ditt prosjekt. Bruk den fine tråden med en 3,5-4,0 mm nål eller legg tråden dobbelt og få en enda raskere bluse, da den må strikkes på større pinner. Mulighetene er mange med denne typen garn.

Nedenfor har vi samlet et stort antall mønstre med DROPS Merino Extra Fine. Klikk på bildet for å komme til oppskriften.

Stell og vask av DROPS Merino Extra Fine

For å få det beste resultatet med DROPS Merino Extra Fine, er det viktig å strikke stramt. Hvis du strikker for løst, vil garnets elastisitet få prosjektet til å kollapse og miste den vakre strukturen. Derfor er det viktig å være spesielt oppmerksom på strikkespenningen med DROPS Merino Extra Fine.
Garnet kan holdes pent i mange år fremover med ganske mange trinn. Den store fordelen med DROPS Merino Extra Fine er at den kan vaskes i maskin. Dette må imidlertid gjøres riktig og på de rette programmene for å opprettholde strukturen til garnet.

Dette gjøres ved å vaske det på fin eller ullvask på 40 grader uten å bløtlegge. Etter vask må garnet tørkes flatt, derfor er tørketrommelen ekskludert. Det er viktig å unngå tørketrommelen, da det ellers vil strekke garnfibrene og få det til å strikke veldig langt. Årsaken til at den må tørkes flatt er at igjen ved å gjøre garnfibrene lange ved å henge med vekten fra vannet. For å beholde den vakre fargen på garnet, er det også viktig at det ikke brukes tøymykner.

Finn DROPS Merino Extra Fine her