DROPS Baby Merino

Vil du begynne å hekle og strikke i DROPS Baby Merino, men er du i tvil om hvordan du skal nærme deg garnet? Her kan du finne kunnskap om garnets mange gode egenskaper, tips om hva det kan brukes til og triks for hvordan du skal behandle garnet best, slik at det kan holde seg fint i mange år fremover.

Finn DROPS Baby Merino billig her

Hva er DROPS Baby Merino?

DROPS Baby Merino er ullgarn spunnet av 5 tråder merinoull. De 5 tynne trådene er av en ekstra fin merinoull fra frittgående dyr i Sør-Amerika. Det at garnet er spunnet med kabelteknikk på 5 tråder betyr ganske enkelt at det er ekstra fint og veldig fremtredende i strukturen. Derfor er det også veldig godt egnet for struktur og mønsterstrikking.

Alle DROPS merinogarn er også SuperWash-behandlet. Dette betyr at garnet er enkelt å holde rent og ryddig ettersom det kan vaskes i maskin. Selv om det kan gå i maskinen, er det veldig viktig å følge vaskeanvisningene slik at garnet kan holde strukturen. Du kan lese mer om stell og vask av DROPS Baby Merino nederst på siden.

Les mer om SuperWash-behandlet garn her

En annen av DROPS Baby Merinos beste funksjoner er at den er helt klofri. De lange fibrene i merinoen skaper eller irriterer ikke huden, og derfor er garnet perfekt for strikking av babyer og barn. Klær strikket i DROPS Baby Merino er derfor et veldig godt valg for de som lett blir irritert av vanlig ull mot huden.

Finn alle våre hekle- og strikkeoppskrifter her

Hvorfor velge DROPS Baby Merino?

Som navnet antyder, er DROPS Baby Merino perfekt for babyklær. Dette skiller seg imidlertid ikke fra det faktum at garnet er helt ideelt for alle typer klær. De myke fibrene kommer ikke mot huden, og de fine garnene gir et veldig fint og jevnt resultat på klærne.

Se hele vårt store utvalg av oppskrifter med Drops Baby Merino her

En annen god grunn til å velge DROPS Baby Merino er det enorme fargevalget. Med over 50 vakre og unike farger, er du sikker på å finne minst en som appellerer til deg. Fargekartet oppdateres og utvides regelmessig slik at DROPS Baby Merinos fargevalg holder tritt med tiden. Det spesielle med fargekortet er at alle fargene er UNI-farger. Dette betyr at alle trådene har nøyaktig samme nyanse, så du er sikker på å få et veldig jevnt og konsistent resultat.

Les mer om merinogarn her

Noe av det beste med garn fra DROPS er at det er av høy kvalitet til en god pris. Her er det mulig å få et veldig godt garn, som selv for større prosjekter ikke kutter budsjettet. Når du kjøper DROPS Baby Merino fra oss, handler du i en DROPS SuperStore. Dette betyr at vi alltid er oppdatert med de nyeste fargene og selger alle DROPS-produkter.

Kjøp DROPS Baby Merino her

Mønstre med DROPS Baby Merino

Drops Baby Merino er blant de mest populære DROPS-kvalitetene, og derfor er du også garantert et stort antall mønstre med DROPS Baby Merino.

Alle mønstrene utviklet av GarnStudio med DROPS Baby Merino er laget for de beste kvalitetene i garnet. Oppskriftene har alle detaljerte guider, slik at du kan bli guidet trygt gjennom prosessen fra start til ferdig produkt. Mønstrene blir også korrekturleset og nøye gjennomgått, så du vil definitivt få et veldig godt mønster når du kjøper garn fra DROPS.

DROPS Baby Merino - perfekt for babyer

Som navnet antyder, er DROPS Baby Merino perfekt for klær til de minste. I tillegg til å være et ultramykt garn, kan det også vaskes i maskin. Dette betyr at det etter en tur til vasken er helt rent og deilig. I tillegg kommer DROPS Baby Merino også i et stort utvalg av deilige farger, som definitivt faller i både foreldrenes og babyens smak.

Start med å strikke et nydelig sett til babyen din. Bukser, cardigan, lue og lite fôr er inkludert her. Hele settet er strikket i DROPS Baby Merino, så du kan velge å holde deg til en farge eller gi den gass ved å leke med de mange forskjellige nyanser. Settet kommer i størrelse for tidlig i 2 år.

Finn den gratis oppskriften på settet her

DROPS Baby Merino med styretråd

På grunn av den tynne strukturen gjør DROPS Baby Merino også formidabelt bra med en tilhengertråd. Her er både DROPS Kid-Silk og DROPS Brushed Alpaca Silk to virkelig gode garn å kombinere med DROPS Baby Merino. Dette er fordi begge garnene gir mer fylde til strikket og kan gi mer struktur.

Det kan også være en fordel i hattene her. Her er Kid-Silken med på å gi et jevnere og tettere uttrykk, noe som kan være en klar fordel når ørene må holdes varme og beskyttet mot vind.

Finn oppskriftene på hattene her sammen med mange andre oppskrifter med Drops Baby Merino

Stell og vask av DROPS Baby Merino

DROPS Baby Merino er et garn som med ganske mange trinn kan holdes pent i mange år fremover. Den store fordelen med DROPS Baby Merino er at den kan vaskes i maskin. Dette må imidlertid gjøres riktig og på de rette programmene for å opprettholde strukturen til garnet.

Dette gjøres ved å vaske det på fin eller ullvask på 40 grader uten å bløtlegge. Etter vask må garnet tørkes flatt, derfor er tørketrommelen ekskludert. Det er viktig å unngå tørketrommelen, da det ellers vil strekke garnfibrene og få det til å strikke veldig langt. Årsaken til at den må tørkes flatt er at igjen ved å gjøre garnfibrene lange ved å henge med vekten fra vannet. For å beholde den vakre fargen på garnet, er det også viktig at det ikke brukes tøymykner.

Kjøp DROPS Baby Merino her