Hekle babyklær


Selv om mange forbinder hjemmelagde babyklær med søm eller strikking, kan vi også tilby utrolig mange søte, gratis oppskrifter på heklede babyklær. De siste årene har det vært utrolig populært å hekle små djevelhatter, men du kan faktisk hekle alt fra jakker og bukser til liners og kyss til de minste.

Når du skal begynne å hekle klær til babyer, er det viktig å vurdere hvilken type egenskaper du leter etter i garnet. En populær type garn å hekle babyklær i er vårt merinogarn, ettersom det begge hjelper babyen å regulere varmen mens den kan vaskes i maskin. Garnet kan vaskes opptil 40 grader i maskinvask, slik at klærne kan rengjøres ordentlig for det naturlige smusset og smusset som kommer på når du bruker en baby.

Se vårt store utvalg av merinogarn her.

Det mest populære garnet å hekle babyklær i er Drops Baby Merino . Garnet kommer i 50 forskjellige, vakre farger, så det er definitivt en farge som passer dine behov. I tillegg er garnet Oeko-Tex-sertifisert i 1. klasse, noe som betyr at garnet testes helt fritt for skadelige kjemikalier.

Finn Drops Baby Merino her.

Vi vil også anbefale å se nærmere på Drops BABY Alpaca Silk . Garnet består av en utrolig myk blanding av babyalpakka og morbærsilke, som gir garnet en skinnende effekt og god holdbarhet. Garnfibrene er også ubehandlet, så de blir ikke utsatt for noen form for kjemisk behandling før farging. Alpakkaull er veldig bra for babyer, siden den er varmeregulerende så den avkjøles og været er varmt og omvendt varmer når det er kaldt.

Se de vakre fargene i Drops BABY Alpaca Silk her

Det er veldig viktig å hekle i akkurat passe størrelse. Har ikke babyen kommet til verden ennå? Ja, mulighetene er mange, da det ikke alltid er ideelt å hekle fra 0-3 måneder, da en jakke i størrelse 3-6 måneder gir babyen muligheten til å vokse i den. Samtidig kan det også være fint å ha for tidlige klær liggende i tilfelle babyen skulle være liten ved fødselen.

Blant de mange gratis hekleoppskriftene våre, kan vi tilby Iinstagarns utrolig kreative og fine oppskrifter for baby. Mønstrene er heklet i Drops-garn, som vi tilbyr alt garn i. På den måten kan du komme i gang med dine heklede babyklær på kort tid.

Vi legger stadig til nye oppskrifter på heklede babyklær, slik at du kan holde deg oppdatert på de nyeste trendene og sesongoppskriftene. Du kan se våre siste hekleoppskrifter for baby her.

Hvis du er mer interessert i oppskrifter i fysiske bøker, så kan vi også hjelpe med det. Noen er mer i stand til å stryke, legge til notater og sette eselører i oppskriftsbøkene sine. Heldigvis har vi også en rekke heklebøker for babyer som du finner her.

Vi håper du nå kan komme i gang med ditt neste prosjekt med heklede klær til en baby :)

Nytt :-)