Heklet uro

Hos LindeHobby har vi et bredt utvalg av oppskrifter på heklet uro. Her kan du følge oppskriften eller legge til små elementer som treperler, ringer og rangler for å gi uroen et personlig preg med enda mer liv. Vi utvider stadig vårt utvalg av oppskrifter, så du kan være sikker på å finne en oppskrift hos oss som passer dine behov.

Se vårt store utvalg av heklet uro her.

Turbulens er perfekt for å henge over stellebordet eller krypeområdet. Agitasjon kan bidra til at barnet føler seg trygt ved å distrahere ham fra genene rundt. Når du tenker på hvor mange timer du bruker over endringsområdet, er det en veldig god tid å investere i å hekle en fin og stimulerende hvile for babyen. Det er ikke bare beroligende for babyen å se på rastløsheten, men også stimulerende for sansene.

Det kan være vanskelig å finne ut hvilken uro som skal hekles til hjemmet, ettersom mange aspekter teller. Hva passer best i farge, stil og hva er best for babyen? Uansett hvilken type uro du velger å gjøre, vil det være stimulerende og aktiviserende for babyen. Skal musikk tilsettes uroen, eller vil du ha en mer dempet unik? Så mulighetene er veldig mange når det gjelder heklet uro.

De fleste velger å investere i små treperler og kaller for å ta på seg uroen for å finne balansen i uroen. Dette fordi det kan være vanskelig å få resten til å være helt glatt og her kan de små perlene hjelpe resten i balanse. Hos LindeHobby tilbyr vi et bredt utvalg av både treperler og ringer for uro og andre kreative prosjekter.

Finn vårt utvalg av ringer og perler her.

Den heklede turbanen kan også lages med forskjellige størrelser på ringer. Enten du velger bambus eller metallring, kommer de i forskjellige størrelser, avhengig av hvor stor du vil ha din heklede uro. Opprøringen kan også gjøres med flere forskjellige ringer for å gjøre det enda mer levende å se på.

Se vårt store utvalg av ringer for uro her.

Lykke til med din heklede uro :-)