DSA67 Alpaca Nordic Summer

SPRÅK: NORSK

Størrelse: Voksen

Garnegenskaper: Pima Baby, Faerytale, Fat Faerytale, Pus

Teknikk: Mønsterstrikk, hekle, strikk, hullstrikk

Designer: Anne-Kirsti Espenes, Kari Haugen

87,24 NOK
124,63 NOK
Du sparer: 37,39 NOK
Tilgjengelighet: På lager

Se de fine oppskriftene fra Du Store Alpaca her

Se også rettelsene til katalogen her

DSA67 Alpaca Nordic Summer

BOHO CHIC! Nå nærmer vi oss raskt en ny vår- og sommersesong, og det er på tide å planlegge. Vi går mot en vårhøysesong med tette strikkelister! Hvis du er ute etter inspirasjon, er det bare å kaste deg hit. Vi elsker PIMA BABY - favoritten i 85 prosent peruansk Pima-bomull og 15 prosent babyalpakka - det perfekte garnet når det gjelder sommerstrikking. Og håper du gjør det samme, for et mykere bomullsgarn bør du se lenge.

Deilige, brente krydderfarger. Nydelig, mykt garn i Pima bomullspapir som er like bra på nålene som på heklenålen. Kule plagg du kan fylle på feriekofferten din - og mange som er like nyttige hele året. Vi deler nå 23 nye mønstre med trendy motestrikk og kule klassikere. Singlet, gensere, topper med korte eller lange ermer, shorts og cardigans. Og selvfølgelig noen varme softis for kjølige sommerkvelder og når som helst. Alt i nydelig blonder og dristige fletter sammen med enkle strukturer og glattstrikk. Det er et sommerprosjekt for alle!

FARGENE! - vi innrømmer at vi er hekta på de varme, brente krydderfargene ispedd dype og litt mystiske nyanser nå. Poenget er at akkurat denne paletten er super deilig for feriegylden hud. Her finner du både varme og kule fargenyanser i en rekke fersken-, mandarin-, kanel-, pistasj-, rose-, syrin-, lavendel- og indigo-nyanser i jeansblå. Og når alle plaggene har ensfarget farge, er det en smal sak å velge din egen favoritt.

Det er noe lovende med å komme i gang med høytidsstrikket. Ferier med sol og sommer føles litt nærmere da. Og om en liten stund er vi klare til å pakke ut vinterklærne, de koselige genserne og de tykke ullsokkene. Vi ønsker oss enda en deilig, kreativ tid med masse strikkeinspirasjon, nydelig garn og superkul strikking på alle nåler!

HVA ER IKKE Å ELSKE!

Margaretha Finseth

Design & Brand Manager

GARNHUS

Det er ingen omtaler enda. Bli den første til å gi oss din mening.

Legg til omtale: