DSA65 Baby & Kids Sweet Alpaca

SPRÅK: NORSK

Størrelse: Baby, barn

Garnegenskaper: Pima Baby

Teknikk: Fletter, Mønsterstrikking, Hekle, Strikk

Designer: Hrönn Jónsdóttir, Liv Inger Espedal, Anne-Kirsti Espenes, Berit K. Skårland, Brit Frafjord Ørstavik

87,24 NOK
124,63 NOK
Du sparer: 37,39 NOK
Tilgjengelighet: Bare 9 vare(r) igjen på lager

Se de fine oppskriftene fra Du Store Alpaca her

Se fine oppskrifter fra katalogen gratis her

Strikk barnas sommerfavoritter!

Nå går den fort mot lysere dager, og både de yngste og de litt større ungene har garantert vokst fra de fine strikkeplaggene fra i fjor. Hvis du er ute etter ideer og inspirasjon, deler vi gjerne et helt hefte med et dusin nye vår- og sommerprosjekter strikket i PIMA BABY. Her finner du supersøte Sina-gensere, Kaisa-kjoler, Bubble-genser, Jonna-jakke, Heia-overall, Poppy-genser, Gladlus-genser, Jolly-jakke og genser - og mye, mye mer. Her vil det være strikkeprosjekter for alle, enten du er en nybegynner eller drevet av nåler og garn.

Så - gjør deg klar til å prøve det perfekte sommergarnet! Bare se hva som skjer når verdens mykeste bomull blandes med verdens fineste alpakka. Peruansk Pima-bomull vokser i de frodige dalene langs kysten av det nordlige Peru. Perfekt fuktighet kombinert med varmt, ekvatorialt klima gir bomull med silkemyk glans og veldig spesiell mykhet. De ideelle vekstforholdene gjør Pima bomull til en av verdens beste bomullskvaliteter. Når du blander verdens mykeste bomull med verdens fineste babyalpakka, kan det ikke bli bedre.

Heldig er ungen som får skuffen fylt med deilig hjemmestrikk når det kommer til våren. Selv om du ser plaggene på litt større valper her, går oppskriftene ned til 6 måneders størrelse. Derfor kan du enkelt matche noen som er bittesmå med en litt eldre søster eller bror. Hvor fantastisk er det ikke! Den samme flotte designen i søskenversjoner er morsom!

Nå ønsker vi nye og gamle alpakka-fans velkommen til flokken! Måtte du få en deilig, solrik strikkesesong med lange strikkestrimler og full fart på strikkepinnene. Vi er ekstra glade når du deler garn og strikkeopplevelser på Facebook og Instagram. Og - husk å dele mesterverkene dine med oss! Vi elsker det bare!

Margaretha Finseth

Design & Brand Manager

GARNHUS

Det er ingen omtaler enda. Bli den første til å gi oss din mening.

Legg til omtale:
spacer