DSA62 Girly Alpaca Sweet as Candy

SPRÅK: NORSK

Størrelse: Barn 1-8 år

Garnkvaliteter: Pima Baby, Dreamline Air, Dreamline Sky, Dreamline Soul, Mini Strong, Strong, Thin Alpaca

Teknikk: Fletter, Strikk, Hullstrikk

Designer: Kari Haugen

LAST NED LOOKBOOK HER

Se rettelser til oppskriftsheften her

87,24 NOK
124,63 NOK
Du sparer: 37,39 NOK
Tilgjengelighet: Bare 9 vare(r) igjen på lager

DSA62 Girly Alpaca Sweet as Candy

Se forskjellige rettelser i katalogen her.

VI DRØMMER AV VÅR OG SOMMER!

For snart vil Vesla snurre rundt med bare tærne i blomsterenga. All skjønnheten du strikket i fjor er sannsynligvis vokst ut, og da kan en heldig arve. Men det betyr at det er på tide å fylle både strikkelisten og strikkeskuffen. Lykkelig er jenta som kan få en nydelig hjemmestrikket dansekjole, et søtt svingskjørt, fin-fine blondestrømpebukser og sesongens vakreste genser, jakke og genser pluss noe nydelig tilbehør i en vakker blonder. Alt dette og mer deler vi i dette heftet. Kanskje du finner noe som frister, enten du leter etter den søteste festkjolen eller å strikke hverdagsklær som ungen vil nå.

Når du nå strikker til den yngste gutten, er det gode grunner til å velge garn fra Du Store Alpaca. Vi tilbyr den aller beste fiberkvaliteten. Alpaka er langt mykere enn saueull, og selv den mest delikate tåler alpakkaen vår rett på huden.

Alpaca er en såkalt hypoallergen fiber, og risikoen for allergiske reaksjoner er minimal. Fiberen inneholder ikke lanolin, men naturlig svovel som er gunstig for sensitiv hud. Ingenting er silkemykt som alpakka. En annen fordel er at alpakka-fiberen puster, regulerer varmen og er både varm og avkjølende etter behov. Nettopp av denne grunn er alpakka-garn perfekt for strikking av babyer og barn i alle årstider.

I dette heftet finner du oppskrifter som matcher en som er liten og en som er litt større. Hvor fantastisk er det ikke! Både skolebarnet og lillesøsteren i barnehagen vil garantert ha en super søt hverdagskjole med fine blondekanter. Da vi så plussene med en matchende jakke og deilig tilbehør, er det bare å komme i gang.

Vi håper du blir inspirert til å ta pinnene og ønske små og store alpakka-fans velkommen til flokken! Og - husk å dele mesterverkene dine med oss! Vi liker det!

Margaretha Finseth

Design & Brand Manager

GARNHUS

Det er ingen omtaler enda. Bli den første til å gi oss din mening.

Legg til omtale:
spacer