DSA61 Ethno Chic Alpaca

SPRÅK: NORSK

Størrelse: Voksen

Garnegenskaper: Big Strong, Faerytale, Fat Faerytale, Hexa, Mini Strong, Strong

Teknikk: Mønsterstrikk, Strikk

Designer: Iselin Hafseld

LAST NED LOOKBOOK HER

87,24 NOK
124,63 NOK
Du sparer: 37,39 NOK
Tilgjengelighet: Bare 40 vare(r) igjen på lager

DSA61 Ethno Chic Alpaca

Se oppskrifter fra katalogen her

De koster "svinekjøtt" i trendy motebutikker. Du må raskt punge ut fire til åtte tusen for en av sesongens MUST-HAVE gensere fra overopphetede motemerker. Og så i garnkvaliteter som sjelden samsvarer med prislappen. De samme genserne - eller i det minste veldig nær "originalen" - får du i nesten alle kjedebutikker også. Helt billigere og i garn som gjenspeiler prisen. Så da er det ikke så rart at selv garnfolket kaster seg rundt og strikker sesongens genser-mani i akkurat det garnet de elsker - eller det de har råd til.

Det har vært noe støy rundt kopibeskyldninger. Men når noen trekker kopikortet, er det ikke alltid så åpenbart at originalen egentlig er en original. De som er så heldige å kjenne garnindustrien for flere tiår siden, får en følelse av det meste. Og det er ingen hemmelighet at designere blar gjennom arkiver og motehistorie på jakt etter inspirasjon. Ekte originaler er heller en sjeldenhet. Ikke siden tidlig på 80-tallet har pusegensere i hårete luksuriøs mohair og børstet ull vært mer trendy enn akkurat nå. Men som alt annet, har hver epoke sin tolkning.

Nå er formene nattligere, og gensere har blitt IT-mote. Hver fashionista og influencer dukker opp i den hotteste strikkede genseren hvor som helst og stiler den med både kjoler, skjørt og jeans - og med hæler, støvler eller leiligheter. Til sesongens IT-genser og tilbehør velger vi de mest fantastiske og eksklusive garntyper. Garnegenskaper du bare kan drømme om å få i ferdig strikk. Pusemyk børstet alpakka, supersoft blåsegarn og kjettinggarn, bare for å nevne toppen av garnlykke.

Vår designer, ISELIN HAFSELD, har nok en gang designet en superkule kolleksjon - denne gangen med hyperaktuelle mote gensere og mega skjerf i et matchende mønster. Du har sikkert innsett at dette er akkurat et annet MÅ-HA! Og det er ingen tvil om at skjerfet er like kult alene som med genseren. På tykke nåler går det relativt raskt, og her finner du noe både for deg som er ny med nåler og garn, og for deg som vil ha en utfordring eller to!

Kanskje du deler?

At ♥ vi!

Margaretha Finseth

Design & Brand Manager

GARNHUS

Det er ingen omtaler enda. Bli den første til å gi oss din mening.

Legg til omtale: