DG371 Dale Fashion Favoritter

Størrelse: Voksen

Garnegenskaper: Alpaca, Alpaca Forte, Kidsilk Erle

Teknikk: Strikk

Designer: Brit Frafjord Ørstavik

LAST NED LOOKBOOK HER

Se rettelser til oppskriftsheften her

87,24 NOK
124,63 NOK
Du sparer: 37,39 NOK
Tilgjengelighet: Ikke på lager

DG371 Dale Fashion Favoritter

Ihuga strikkere har absolutt fått det med seg; Det er luftige og kattemyke motegensere i lubben, klumpete mohair og alpakka-garn som herjer strikkefolks favorittlister. ALLE burde ha - og de som ikke kan strikke seg, får strikkehjelp. Og strikkehjelpen finner du på utallige Facebook-sider, på Instagram og på finn.no. Dette er med andre ord gode tider for de som er raske på nålene og har gode strikkearmer! Og ekstra moro for deg som strikker deg selv!

HVA ER IKKE Å ELSKE! Nå bruker vi gensere uansett stil og uansett hvor og hva vi skal. Bare ta en rask titt på Insta og Pinterest, og følg catwalks rundt om i verden. Det er myk strikking overalt, og håndstrikking er selvfølgelig gullstandarden!

Formen, garnet og fargene betyr alt. Og så mønster da. Nå flyter den over med nydelig blonder, vakre fletter, patenter, spor - hver for seg og helst alt på en gang - som en maskemyk overflødighetshorn. Vi vil ha pene og lette former. Former som passer like bra til jeans, flytende silke skjørt og blomster kjoler.

Egentlig har vi alltid strikket disse genserne - i det minste fra den store strikkebølgen på begynnelsen av 80-tallet da strikkerne virkelig fikk garn dill på mohair. Men så går populariteten opp i rykk, og sist den tok helt av, var det en ferdigstrikket versjon som satte fyr på landets garnsirkler.

Så da er det bare gyve løs! Og vi håper du har en fantastisk, kreativ tid med fantastisk garn og kul strikking på nålene! Her finner du fem nye gensere, og for å inspirere deg, er de alle strikket i to forskjellige farger. I tillegg får du tilbehør til hver genser, og der kan du velge mellom deilige, myke mega skjerf, luer og votter. Det blir definitivt en varm og vakker høst!

Hva du har på strikkelisten i høst - lurer vi på. Kanskje du deler? At ♥ vi!

Margaretha Finseth

Design & Brand Manager

GARNHUS

Det er ingen omtaler enda. Bli den første til å gi oss din mening.

Legg til omtale:
spacer