1839 Strikket topp

Pris fra
79,80 NOK

LAST NED OPPSKRIFTEN HER

Romslig topp strikket i Mayflower Cotton 8/4 . Størrelse XXS-XXXL.

Stokker og tilbehør plasseres separat i kurven.

Se alle kvinners oppskrifter fra Mayflower her.

Nedenfor finner du alt du trenger til oppskriften
Mayflower Cotton 8/4
19,95 NOK
Tilgjengelighet: Bare 39 vare(r) igjen på lager
Fjern fra kit

1839 Strikket topp

En strikketopp er et enkelt og raskt prosjekt som kan strikkes på rekordtid. I tillegg er oppskriften også så lett at selv en nybegynner kan bli med hvis de har mestret de grunnleggende teknikkene.

Selve toppnålen er glattstrikket, noe som gir et klassisk utseende. Imidlertid er det klassiske utseendet ødelagt på skuldrene til toppen, der toppen er samlet av to treringer. Hvis du vil opprettholde den helt klassiske stilen, kan du selvfølgelig også utelate trådene og i stedet sy de øverste skuldrene sammen.

For å lage denne toppen må du også ta tak i heklenålen. Toppen har en kant som er heklet med faste masker og krepsesting for å fullføre utseendet på toppen.

Toppen er pent romslig, og det er spesielt åpenbart å bruke den som en slags vest - for eksempel over en bluse eller en kjole. Den er strikket i Mayflower Cotton 8/4, som består av 100% ren bomull og har en løpslengde på 170 meter pr. 50 gram. Du har mange farger å velge mellom, så det er enkelt å designe en topp som passer din smak.

Forslag til dig
Andre købte også
spacer