Lang Yarns Jawoll

Innhold: 75% virgin ull, 25% polyamid

Vekt/lengde: 50 g = 210 meter

Anbefalte pinner: 2.5-3.5 mm

Strikkefasthet: 10 x 10 cm = 30 m x 41 p

Vask: Maskinvask 40 °C / Tåler tørketrommel

67,00 NOK
Tilgjengelighet:

Lang Yarns Jawoll

Lang Yarns Jawoll består av 75% virgin ull og 25% polyamid. Dette klassiske strømpegarnet finnes i mer enn 80 forskjellige farger og er laget av høykvalitetsull fra Patagonia i Chile. Ullen er myk, lett og behagelig å ha på, og garnet er svært motstandsdyktig mot nupping (knutedannelse). Hvert garnnøste inneholder dessuten en spole forsterkningsgarn for å styrke hæler og tær i sokker, noe som gjør det til et ideelt valg for holdbare strikkeprosjekter.

Bruksområder
Lang Yarns Jawoll er primært beregnet for sokker, men på grunn av holdbarheten er det også spesielt godt egnet for baby- og barneklær. Garnet kan vaskes i maskin ved 40 grader.

Produktfordeler

  • Mykt og behagelig: Perfekt for klær som skal være myke mot huden.
  • Holdbart: Motstandsdyktig mot nupping, noe som sikrer lang levetid.
  • Forsterket: Inkluderer forsterkningsgarn for ekstra styrke i hæler og tær.


Tips til bruk

Lang Yarns Jawoll er lett å jobbe med og egnet for både nybegynnere og erfarne strikkere. Garnets holdbarhet og mykhet gjør det ideelt for å strikke sokker som skal tåle daglig bruk og slitasje. Den medfølgende forsterkningstråden sikrer ekstra styrke i utsatte områder som hæler og tær.

Hvorfor velge dette garnet?
Lang Yarns Jawoll er det perfekte valget for deg som ønsker et slitesterkt og behagelig garn. Med sin høye kvalitet og allsidighet er det ideelt for både sokker og barneklær som skal tåle lek og aktivitet.

Se lignende produkter her

Det er ingen omtaler enda. Bli den første til å gi oss din mening.

Legg til omtale: