Hekleoppskrift påskeegg

Pynt huset med søte og deilige påskeegg og ta våren inn i hjemmet. Hos oss kan du finne et vell av oppskrifter på heklede påskeegg i forskjellige størrelser, mønstre og farger. Kombiner oppskriftene slik du vil, for å oppnå akkurat påskeegget som passer din smak.

Se våre gratis påskeoppskrifter her

I likhet med puffede påskeegg gir heklede påskeegg også en rik mulighet til å tilpasse dem i form av forskjellige mønstre, farger og størrelser. Ved å hekle eggene i bomull, som vi har et stort utvalg av, kan du velge mellom et utall farger. Garn og farger Must-Have har for eksempel et utvalg på 100 forskjellige farger, så du er sikker på å finne skyggen som passer deg.

Utforsk bomullsgarnet vårt her.

I tillegg til å ha et stort utvalg av forskjellige farger, er bomull også ideell for påskeegg, siden den kan vaskes i maskin. Dette betyr at eggene etter en tur i maskinen er klare for neste sesong og kan vare i årevis - selv i generasjoner.

Les mer om bomullsgarnene våre her

Heklede påskeegg er vanligvis omtrent 5 cm høye og fylt med bomull. Derfra er mulighetene mange, ettersom fargene kan kombineres for å passe inn i hjemmet ditt. Behold den fine dekorasjonen i nordisk stil i lyse, delikate farger for å oppnå et stilig utseende. Gi det gass med farger i gult og grønt for å holde deg til tradisjonene, eller velg en helt tredje løsning. Mulighetene er mange.

Hekleoppskrift til påskeegg som pynt til påskelunsjHeklede påskeegg i Mayflower bomull - Gratis hekleoppskrift

Heklede påskeegg er ikke bare begrenset til å henge. De fine eggene kan brukes til å lagre søtsaker og søtsaker hvis de er laget i to deler. Du kan også velge å lage et større påskeegg ved å erstatte bomullsgarnet med f.eks. stoffgarn og gå opp i heklenål nr. 8 mm, men bruk samme mønster som bildet over. På denne måten får du et stort påskeegg til gulvet eller vinduskarmen.

Gå på jakt i oppskriftene våre her.

Vi håper du er klar til å starte ditt eget, personlige påskeegg.

Nytt :-)