DROPS Loves You 9

Innhold: 100% Bomull

Garngruppe: A (23 - 26 masker) / 5 ply / sport

Vekt/lengde: 50 g = ca. 125 m

Anbefalt pinne: 3 mm

Strikkefasthet: 10 x 10 cm = 24 m x 32 p

Maskinvask 40°C / Tørkes flatt

10,00 NOK
Tilgjengelighet:

DROPS Loves You 9

Et morsomt og fargerikt resirkulert bomullsgarn

DROPS ♥ You #9 er et mykt og fargerikt garn av 100% resirkulert bomull.

Det er like bra til strikking som til hekling, passer spesielt godt til sommerplagg, interiør og tilbehør. Det puster godt, er slitesterkt og kan maskinvaskes - altså er det perfekt til barneplagg!

Du kan velge blant 19 herlige farger, som inkluderer et bredt utvalg av denimfarger! DROPS ♥ You #9 tilhører garngruppe A og er et godt teksturalternativ for DROPS Safran og DROPS Cotton Viscose - men det kan selvsagt brukes i hundrevis av andre oppskrifter.

Og som tidligere versjoner av DROPS ♥ You har det en fantastisk lav pris - så det er ingen grunn til å vente med å prøve det!

Made in EU

Dette garnet har en Oeko-Tex® sertifisering (sertifikat nummer 09.HBG.68250), Standard 100, Class I. Dette betyr at det har blitt testet og er helt fri for skadelige kjemikalier og er trygt å bruke. Class I er det høyeste nivået, hvilket innebærer at det også passer for babyartikler (0-3 år).

 

Se alle våre mange populære bomullsgarn her . Her finner du bl.a. de veldig populære bomullsgarnene som Mayflower Cotton 8/4, DROPS Safran og YAC Epic .

Kanskje du leter etter heklenåler eller strikkepinner? Se alle heklenålene våre her og våre populære rundpinner , glattstrikkepinner og strikkepinner her .

Leter du etter inspirasjon? Så ta en titt blant de mange populære bøkene våre her .

Det er ingen omtaler enda. Bli den første til å gi oss din mening.

Legg til omtale: