Bok: Nordisk - dansk strikketøy til barn

Designer: Trine Frank Påskesen

Inneholder strikkeoppskrifter for barn i alderen 0-6 år. Oppskriftene er utviklet med en forkjærlighet for nordisk design, der det enkle dyrkes med noen få vakre detaljer.

314,89 NOK
349,88 NOK
Du sparer: 34,99 NOK
Tilgjengelighet: Bare 2 vare(r) igjen på lager

Inneholder strikkeoppskrifter for barn i alderen 0-6 år. Det er et bredt utvalg av bluser, cardigans, shorts, dresser, kjoler og tilbehør med flere muligheter for variasjoner. Mønstrene varierer i vanskeligheter, men er så godt beskrevet at selv nye strikkere kan følge med. Oppskriftene er utviklet med en forkjærlighet for nordisk design, der det enkle dyrkes med noen få vakre detaljer. De leker med forskjellige teknikker og strukturer, som viser seg å være elegante, maskuline og enkle. Godt håndverk har vært et viktig utgangspunkt gjennom arbeidet med oppskriftene, og derfor er både detaljer og materialer valgt med stor omhu, slik at det ferdige resultatet får akkurat det utseendet det er beregnet på, og vil vare i mange år fremover. .

Boken er et prosjekt i seg selv, der Trine har samlet noen av de mest talentfulle kommende og etablerte danske designere så vel som selskaper innen tekstiler, sko og barneutstyr. Alle som har fokus på kvalitet, bærekraft, godt håndverk i alle henseender og vakre produkter som skal brukes i mange år.

Bak kameraet er talentfulle Lise Høyer, hvis stemningsfulle fotografier har fått en fremtredende plass i boka. Et viktig element, ettersom ønsket med boka er å gi en inspirerende og estetisk opplevelse å bla gjennom.

Forfatteren
Trine Frank Påskesen er designeren og eieren av firmaet Knit By TrineP, hvor hun utvikler og selger strikkedesign for kvinner og barn, samt underviser og holder foredrag i strikking. Trine er en selvlært strikkedesigner og kjent, spesielt fra Instagram, for sine vakre barnedesign.

148 sider | År 2017 | Innbundet | ISBN: 978-87-406-1684-2

Det er ingen omtaler enda. Bli den første til å gi oss din mening.

Legg til omtale:
spacer