Bok: Ny hekle - Former og overflater

Forfatter: Molla Mills

ISBN: 9788740654882

Språk: dansk

Sider: 288 sider

396,90 NOK
441,00 NOK
Du sparer: 44,10 NOK
Tilgjengelighet: Bare 4 vare(r) igjen på lager

Ny hekling - Former og overflater

En bok full av vakre, deilige hekler til både deg og hjemmet ditt.

I boka "Ny hekling - former og overflater" er det oppskrifter på alt fra prikketepper, oppbevaringskurver med og uten lokk og forskjellige typer poser og vesker.

I hekle- og designverkstedet i Helsinki har Molla Mills utviklet de 26 oppskriftene som er inkludert i boka. Hennes stil er preget av grafiske mønstre og moderne estetikk.

Den første delen av boka forklarer de grunnleggende teknikkene som må brukes for å nå målene for prosjektene. Og så er det de mange oppskriftene som blir ledsaget av trinnvise bilder som leder hekleren hele veien gjennom.

Oppskriftene har ulik vanskelighetsgrad, så nybegynneren kan lett kaste seg ut i noen av prosjektene, mens andre oppskrifter krever litt mer øvelse med heklenålen.

For hver oppskrift angir antall garnøkler hvilket nivå som kreves for å delta. Og om prosjektet er veldig tidkrevende og krever pauser.

Den siste delen av boka handler om velvære. Her er yogaøvelser som er bra for en kropp som har sittet med heklenålen i hånden i flere timer. Og kanskje også med et tungt teppe som måtte hekles.

Da er det bra og nødvendig å ta vare på kroppen hans og få den til å slappe av. Øvelsene er utviklet spesielt for heklesnekere av yogalærer Meri Mort.

Det er ingen omtaler enda. Bli den første til å gi oss din mening.

Legg til omtale:
spacer