Bok: Ti herlige bamser

Noen av lekene som gir mest glede til

et barn eller en baby, er en søt, hjemmestrikket

Teddybjørn.

 

I ti herlige bamser i strikkevarer finner du 10 detaljerte

bamse mønstre. Boken inneholder også 15 mønstre

for forskjellige morsomme og søte tilbehør.

 

Språk dansk

188,89 NOK
209,88 NOK
Du sparer: 20,99 NOK
Tilgjengelighet: Ikke på lager

Ti herlige bamser i strikkevarer

Noen av lekene som gir barn eller baby mest glede
en søt, hjemmestrikket bamse. Du kan til og med huske tilbake en spesiell bamse fra barndommen med varme og glede? Nå kan du skape en verden av nye minner for noen du er glad i, med en hjemmestrikket bamse med fine detaljer. Boken inneholder også et stort utvalg av mønstre for morsomme tilbehør til bamser, som vil gi hver kreasjon sin egen unike stil og sjarm.

I Ti nydelige bamser i strikkevarer finner du 10 detaljerte bamseoppskrifter, inkludert forslag til hvilken garntype og nålestørrelse du kan bruke til din fordel.

Boken inneholder også 15 mønstre for forskjellige morsomme og søte tilbehør som du kan blande og matche når du ønsker å lage den perfekte bamsen. Strikk for eksempel en bamse iført hatt og skjerf slik at bamsen er klar for en tur ut i det fri, eller strikk den med et pent sett med klær slik at den er klar for fest. Du bestemmer!

Boken kler deg til å strikke bamser da den inneholder tips for teknikk. Med mønstre som er perfekte for både nybegynnere og videregående, finner du i denne boka alt du trenger å vite for å kunne strikke de søte og unike hjemmestrikkede bamser.

 

Utgiver: Turbine

År 2016 | ISBN 978-87-406-0867-0

Det er ingen omtaler enda. Bli den første til å gi oss din mening.

Legg til omtale: