Bok: Sjal - Westknits bestknits

Design: Stephen West

Strikkere over hele verden har allerede blitt forelsket i Stephen Wests deilige design, og nå er boka endelig tilgjengelig på dansk.

289,69 NOK
321,88 NOK
Du sparer: 32,19 NOK
Tilgjengelighet: Ikke på lager

Sjal - Westknits bestknits

Strikkere over hele verden har allerede blitt forelsket i Stephen Wests deilige design, og nå er boka endelig tilgjengelig på dansk. Amerikaneren Stephen West er kjent for sine unike og vakre sjal og skjerf - og også måten de presenteres på.

Boken inneholder 13 av hans mest populære sjal og skjerf, samt mange vakre bilder som gjør boken til en helt spesiell opplevelse som er vanskelig å sammenligne med noe annet.

Nyt en annen, ung strikkebok med oppskrifter på fantastiske sjal og skjerf i alle regnbuens farger. Bokens oppskrifter er ekstremt grundige og detaljerte, så det er alle muligheter for å oppnå et perfekt resultat.

Den kjente strikkedesigneren Stephen West er født og oppvokst i Tulsa, Oklahoma, USA. De siste årene har han tatt strikkeverdenen med storm med sine forskjellige og forfriskende design. Han beskriver stilen sin som "munter, fargerik, geometrisk og enkel."

Se vårt store utvalg av bøker med strikkeoppskrifter her.

Utgiver: Turbine

152 sider | År 2018 |ISBN 978-87-406-1825-9

Det er ingen omtaler enda. Bli den første til å gi oss din mening.

Legg til omtale: