Bok: Favorittstrikk 4

Design: Katrine Hannibal

I dette heftet - som er nummer 4 i serien "Favorite Knitting" - har Katrine Hannibal designet 12 flotte og klassiske strikkeoppskrifter.

I heftet finner du 12 nye oppskrifter, alt fra gensere, cardigans, yttertøy, hatter, sjal og skjerf - og ambisjonen er at du skal finne din nye favoritt blant de fine designene.

251,89 NOK
279,88 NOK
Du sparer: 27,99 NOK
Tilgjengelighet: Bare 4 vare(r) igjen på lager

Favorittstrikk 4

I dette heftet - som er nummer 4 i serien "Favorite Knitting" - har Katrine Hannibal designet 12 flotte og klassiske strikkeoppskrifter. I heftet finner du 12 nye oppskrifter, alt fra gensere, cardigans, yttertøy, hatter, sjal og skjerf - og ambisjonen er at du skal finne din nye favoritt blant de fine designene.

Hver eneste design er designet for å brukes om og om igjen, et stykke klær du bare flytter inn i fordi det er super fint og deilig å ha på seg. Som alltid har mye blitt tenkt på passform, og Katrine fortsetter å lage alle design i 7 størrelser, fra XS til 3XL. Så både den lille og den store strikkeren kan glede seg over alle de vakre designene. Både uerfarne og mer erfarne strikkere kan finne inspirasjon i denne fine boka med vakre og tidløse design.

Inspirasjonen til denne boka er hentet fra gamle antikke mønsterbøker, nordiske mønstre, vakre fargekombinasjoner, og alt holdes i et rent, enkelt og stilig uttrykk.

Alle oppskrifter er gjengitt med ord, bilder og illustrasjoner, så de er enkle å gå til. Likeledes har alle mønstre sin egen hashtag, slik at du som strikker kan finne mange bilder av andres strikkeresultater, få inspirasjon og deretter dele dine egne prosjekter.

Fakta om Katrine Hannibal
Katrine har 17 års erfaring med å designe klær fra klesindustrien. Hun grunnla det vellykkede klesfirmaet Rosemunde i år 2000, som hun drev til hun solgte det i 2012. Katrine har en brennende lidenskap for strikkedesign og designer sine egne favoritt ting til fordel for andre strikkere. Katrine ga ut Favorite Knitwear 1, 2 og 3 i 2016. Hennes design er inspirert av tekstur, former, teknikker og farger som passer kvinner i alle aldre og former. Hennes mantra er at designene hennes må være kledelige, ha god passform og kunne brukes ofte i hverdagen.

Utgiver: Turbine

192 sider | År 2017 | 120 sider | ISBN 978-87-406-1685-9

Det er ingen omtaler enda. Bli den første til å gi oss din mening.

Legg til omtale: