Bok: Et heklet teselskap

Design: Heidi B. Johannesen, Pia HH Johannesen

Mange barn elsker å leke teselskap. Nå med "Et heklet teselskap" får de sjansen til å lokke foreldrene og besteforeldrene til å hekle innholdet til teselskapet.

289,69 NOK
321,88 NOK
Du sparer: 32,19 NOK
Tilgjengelighet: Bare 2 vare(r) igjen på lager

Et heklet teselskap

ET HEKLETESELSKAP
Mange barn elsker å leke teselskap. Nå med "Et heklet teselskap" får de sjansen til å lokke foreldrene og besteforeldrene til å hekle innholdet til teselskapet. Ta deretter tak i heklenålen og hekle løs slik at kaker og delikatesser kan spises i lange baner. Denne hekleboka inneholder med andre ord oppskrifter på alt du trenger til ditt eget teselskap - og dermed grunnlaget for mange timers lek i rommet eller i hagen. I tillegg krydres boka med små, fine krea-prosjekter til barn, slik at de kan være, hjelper til med å skape den perfekte atmosfæren for teselskapet. Her satses alt på søthet og jentete moro, og mødre og bestemødre vil elske ideen om å gi jentene sine dette lille eventyret.

I boka finner du oppskrifter på f.eks.
Tebreve
Bursdagskake
Muffins
Bringebærskiver med dekorative flagg
Macarons
godteri
Prinsesse krone og fingerringer

Forfatterne:
Søstre og kvinnene bak suksessen "Krea Deluxe" - et selskap som designer og utvikler krea-sett for hjemmedekorasjon, barne- og barnerom, tilbehør og "når du lager hjemmelagde gaver".

Språk dansk

Utgiver: Turbine

| År 2017 | 150 sider | ISBN 978-87-406-1842-6

Det er ingen omtaler enda. Bli den første til å gi oss din mening.

Legg til omtale: