Strikkemønster

Velkommen til vårt enorme utvalg av gratis strikkeoppskrifter. På denne siden finner du nøyaktig mønsteret du mangler for ditt nye strikkeprosjekt. Hos LindeHobby tilbyr vi et bredt utvalg av forskjellige strikkeoppskrifter for både baby, barn, kvinne og mann. I tillegg har vi oppskrifter på interiør, vesker, dyr og leker og mye mer.

De mange forskjellige strikkemønstrene gjør at du definitivt kan finne et mønster som passer ditt nivå, behov og smak. I oversikten nedenfor kan du klikke på de forskjellige mønsterkategoriene og utforske vårt store strikkeunivers.

Alle oppskrifter er gratis og digitale og krever derfor ikke bestilling eller frakt.
Oppskriftene lastes ned direkte fra nettbutikken. Bare klikk på produktet og klikk på den store blå lenken for å laste ned gratis.

Vi legger stadig til flere nye gratis oppskrifter.

Virkelig god strikkemoro :-)

Se våre gratis hekleoppskrifter her.

0 omtaler
0 omtaler
Pris fra
599,90 NOK
604,40 NOK
Du sparer: 4,50 NOK
0 omtaler
Pris fra
279,70 NOK
399,60 NOK
Du sparer: 119,90 NOK
0 omtaler
Pris fra
279,70 NOK
399,60 NOK
Du sparer: 119,90 NOK
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
Pris fra
510,30 NOK
517,05 NOK
Du sparer: 6,75 NOK
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler
0 omtaler

Et stort utvalg av gratis strikkeoppskrifter

Vil du strikke noe deilig og varmt til deg selv? Mangler du en perfekt vert / vertinne-gave? Eller elsker du å strikke klær eller tepper til de yngste i familien? Hvis du vil strikke det ene eller det andre, finner du garantert et mønster på denne siden som du kan komme i gang raskt og enkelt.

Vi har et stort utvalg av gratis strikkeoppskrifter for klær for kvinner, menn, babyer og barn. I tillegg har vi et hav av interiøroppskrifter, sjaloppskrifter og oppskrifter på dyr og leker samt på kjæledyr.

Når du finner den perfekte oppskriften, klikker du bare på den. Her kan du enkelt og gratis laste ned oppskriften. Det vil også bli oppgitt hvilket garn og hvilke nåler som brukes til mønsteret. Så du får all hjelpen du trenger for å komme i gang med det nye strikkeprosjektet ditt.

Blant vårt utvalg av strikkeoppskrifter finner du mønstre fra mange store merker. Vi har et enormt utvalg av gratis mønstre fra DROPS , og her finner du alt fra mønstre for klær, sjal og hårelastikk til leker, tepper og oppvaskkluter. Hos oss kan du kjøpe alle DROPS garn og dermed raskt komme i gang med ditt nye mønster fra DROPS.

Vi har også mange populære oppskrifter fra Mayflower , Du Store Alpaca og Dale Garn , og vi tilbyr også garnene du trenger for den oppskriften. Hvis du elsker å strikke babyklær, bør du sjekke ut oppskriftene våre fra Go Handmade . Her finner du de søteste og fineste strikkemønstrene til babyen din. Selvfølgelig har vi også mange flere oppskrifter fra andre kjente merkevarer, inkludert Manos del Uruguay , Järbo , Istex , Onion og Hjertegarn .

De søteste strikkeoppskriftene til babyen din

Er det noe nytt på vei i familien eller vennekretsen? Og mangler du den perfekte fødsels- eller dåpsgaven til mor og baby? Da faller hjemmestrikk alltid i skikkelig god jord.

På denne siden kan du finne et stort antall vakre og gratis oppskrifter for baby . I utvalget finner du vakre babytepper, votter, hatter, sokker og sko. I tillegg finner du de fineste klærne, inkludert kjoler, cardigans, spark, bukser, dekorative krager og søte babysett. Enten babyen du strikker til er en sommer- eller vinterbaby, i utvalget finner du nøyaktig babyklærne som passer sesongen.

Hvis du ikke har en spesifikk ide om hva du vil strikke, vil du garantert finne inspirasjon blant de vakre babymønstrene våre. En ting er sikkert: de mange gratis babyoppskriftene er uslåelige!

Oppskrifter for kvinner - et hav av muligheter

Det er ingen løgn når vi sier at vi har et enormt utvalg av gratis strikkeoppskrifter for kvinner . For det har vi virkelig. Mulighetene for å strikke kvinner er veldig mange: topper, bluser, jakker, gensere, cardigans, vester / slipover og så videre.

Hvis du vil begynne å strikke noe fint, mykt og varmt til deg selv eller noen du bryr deg om, så har du kommet til rett sted. Du kan finne inspirasjon til din neste damestrikk her og finne ut hvilket mønster som passer deg og din stil.

Vi har strikkeoppskrifter som er perfekte for sommerbruk, som sommerbluser, topper og shorts. I tillegg har vi oppskrifter for høst- og vinterbruk. Her finner du blant annet varme gensere, skjerf, votter, luer og pannebånd. Vi har også et bredt utvalg av strikkeoppskrifter til ponchoer og sjal, og her kan du velge mellom forskjellige størrelser, farger og strikketeknikker. Under damemønstrene våre kan du også finne mange flotte mønstre for strikkede sokker og tøfler, samt fine hårfletter.

Vakkert og hjemmestrikket interiør

Hvis du er nybegynner i strikkeverdenen, er det perfekte nybegynnerprosjektet definitivt strikkede kluter. Her kan du øve på forskjellige teknikker og faktisk produsere noe nyttig samtidig.

Hjemmestrikket interiør har virkelig blitt populært. Derfor tilbyr vi deg også et hav av gratis interiøroppskrifter på blant annet tepper, håndklær, grytekluter, sitteunderlag, putetrekk og selvfølgelig oppvaskkluter og vaskekluter. Både nybegynnere og erfarne strikkere kan komme i gang med strikkeinteriør. Blant mønstrene er det både mønstre som er enkle og rimelige, samt mønstre som krever litt øvelse og forskjellige strikketeknikker.

Med strikket interiør kan du legge til ditt eget personlige preg på innredningen, eller du kan glede en venn med en fin gave. Du får også muligheten til å leke med akkurat de garnfargene du elsker mest, og derved legge farge til hverdagen.

Mangler du en oppskrift på en bestemt ferie?

Da har du også kommet til rett sted. Vi har strikkeoppskrifter som er perfekte for spesielle høytider, inkludert påske, Halloween og jul. Med disse oppskriftene kan du komme i gang med vakre dekorasjoner og dekorasjoner til ferien du er på, eller glede dine kjære med fine gaver.

I utvalg finner du strikket julegensere, kjekk grytekluter, nisseluer, sokker og forskjellige typer dekorasjoner for eksempel borddekking.

Vi tilbyr også mange flotte hekleoppskrifter til høytider og merkedager. Du kan se dem her.

Finn garn og nåler til strikkeprosjektet ditt her

Når du har funnet et mønster du vil begynne å strikke, viser mønsteret hvilket garn som er brukt. Du finner lett garnet på nettstedet vårt. Vi tilbyr begge kvalitetene ull, bomull, mohair, merino og mye mer. Her kan du se alle våre garntyper.

Hos LindeHobby finner du også et stort utvalg av strikkepinner . Så hvis du trenger rundpinner, strikkepinner eller strømpepinner til ditt neste strikkeprosjekt, vil du sikkert finne dem hos oss. Alle pinnene våre er av god kvalitet, og vi har pinner i forskjellige materialer, tykkelser og lengder. Så det er noe for enhver smak og ethvert behov for strikking.

Når du har funnet riktig garn og riktige nåler, kan du raskt komme i gang med strikking. Alle våre strikkeoppskrifter på denne siden er gratis og online og kan lastes ned direkte. Bare klikk på den valgte oppskriften og klikk på den store blå lenken for å laste ned oppskriften gratis.