1831 Genser med terning i vevstrikk

Pris fra
549,50 NOK

LAST NED OPPSKRIFTEN HER

Genser med rutete strikkevarer i Mayflower Easy Care Størrelse S-XXXL.

Stokker og tilbehør plasseres separat i kurven.

Se alle kvinners oppskrifter fra Mayflower her.

Nedenfor finner du alt du trenger til oppskriften
Mayflower Easy CARE 
048 Rød okker
54,95 NOK
Tilgjengelighet: Bare 30 vare(r) igjen på lager
Fjern fra kit
Mayflower Easy CARE 062
54,95 NOK
Tilgjengelighet:
Fjern fra kit
Mayflower Easy CARE 
049 Abrikos
54,95 NOK
Tilgjengelighet: Leveringstid er I restordre hos Mayflower dag(er)
Fjern fra kit

1831 Genser med terning i vevstrikk

Vakre strikketeknikker og vakre farger kan gi de mest fantastiske genserne. Her brukes vevstrikker for eksempel til å lage denne genseren karakteristiske mønster i rustfarget, chilirødt og ferskenfarget. De varme fargene gir et vakkert helhetsinntrykk og får et pent retroutseende.

Genseren er strikket i Mayflower Easy Care, som består av 100% ren ny ull og har en løpslengde på 185 meter pr. 50 gram. Garnet er relativt lang løpslengde gir en lett ullgenser, som også kan brukes på de kjølige dagene om sommeren uten å bli for varm. Det er viktig å huske at ullgarn består av naturlige fibre, og derfor gir ull også god pusteevne, slik at kroppen har lettere for å regulere selve temperaturen.

Dette mønsteret anbefales primært for erfarne strikkere som har erfaring med veving av strikking. Det kan imidlertid anbefales på det sterkeste ved å lære teknikken, fordi veving er både spennende og morsomt. Du vil oppdage at helt nye muligheter åpner seg i forhold til strikking, og du vil kunne lage unike mønstre som ikke kan lages med andre strikketeknikker. Det gir helt nye muligheter for å eksperimentere med farger og mønstre.

Nyt.

Forslag til dig
Andre købte også
spacer