1823 Bluse med blomster og puffermer

Pris fra
254,85 NOK

LAST NED OPPSKRIFTEN HER

Bluse med blomster på puffermer strikket i Mayflower Super Kid Silk Print . Størrelse XXS-XXXL.

Stokker og tilbehør plasseres separat i kurven.

Se alle kvinners oppskrifter fra Mayflower her.

Nedenfor finner du alt du trenger til oppskriften
Mayflower Super Kid Silk Print 1004
84,95 NOK
Tilgjengelighet: Ikke på lager
Fjern fra kit

1823 Bluse med blomster og puffermer

Denne blusen er strikket i en tråd Mayflower Super Kid Silk, som er preget av å være superlett og luftig. Super Kid Silk består av 76% mohair og 24% silke og har en løpslengde på hele 195 meter pr. 25 gram.

På bildet har Mayflower Super Kid Silk Print blitt brukt til blusen. Det gir fine fargeendringer, som danner striper i forskjellige bredder. Alternativt kan du også bruke den vanlige Super Kid Silk hvis du vil strikke en bluse i ensfarget farge. I tillegg til det fine fargevalget, bør du også legge merke til det fine hullmønsteret på puffermene. Hullmønsteret gir blusen en vakker detalj, som passer godt med blusens generelle luftighet.

Hvis du velger å strikke dette mønsteret, får du en bluse med suveren komfort. Super Kid Silk er fantastisk myk takket være de eksklusive materialene. Mohair kan varme seg på kjølige dager, men samtidig har materialet og blusen også god pusteevne, slik at du ikke blir for varm.

Mønsteret er relativt enkelt, selv om du må strikke hullmønster på ermene. Du trenger med andre ord ikke være strikkeekspert for å kunne håndtere dette mønsteret.

Forslag til dig
Andre købte også
spacer