Mayflower Ribbon

Innhold : 80% bomull, 15% polyester og 5% resirkulert materiale

Løpslengde / vekt : 250 g = ca. 125 moh

Anbefalt heklenål : 8 mm

Heklenålsstørrelse: 10 x 10 cm = 8 masker x 14 rader

Vask på maks 40 °. Normal spinn. Tåler kjemisk rengjøring. Tåler ikke bleking. Tåler ikke tørking. Tåler stryking ved lav varme mx 110 °. Bør tørkes liggende.

54,95 NOK
Tilgjengelighet: Bare 33 vare(r) igjen på lager
  • Kjøpe 4 og mer for 52,95 NOK for hver
  • Kjøpe 8 og mer for 49,95 NOK for hver

Mayflower Ribbon

Mayflower Ribbon er et høykvalitets båndgarn. Mayflower Ribbon er ikke laget av overflødige materialer fra stoffindustrien. I tillegg til fargenummer har båndgarnet fra Mayflower også mye nummer, som i motsetning til andre båndgarn / spagetti-garn dermed sørger for at du for større prosjekter alltid kan være helt sikker på å få nøyaktig samme farge igjen, så lenge fargestoffnummer er det samme.

Mayflower Ribbon kan brukes til et utall interiørprosjekter, f.eks. tepper, puter, "dekorasjoner" (noe innimellom en pute og en pute), gulvputer, tepper, utendørs tepper til sommerutflukter, vesker, hundekurver, kattkurver, brødkurver, nøttekurver, muligens. kurver for såpe til dekorasjon på badet, bordbeskyttere, grytekluter, bare fantasien setter grenser.

MERK! Bånd er laget av resirkulert garn, noe som betyr at fargene kan avvike fra bildene.

 

Gratis mønster: Hekleteppe i Mayflower Ribbon

Gratis oppskrift: Heklet brødkurv og kaffebrett i Mayflower Ribbon

Gratis oppskrift: Strandpose i Mayflower Ribbon

09/06/2017

Superlækkert garn! Det er nemt at hækle med, og arbejdet bliver helt jævnt. Så nu skal jeg shoppe en gang til, for det er for godt og billigt til at lade ligge ;-D Jeg er i gang med et ugletæppe, og bagefter skal der laves masser af små skåle!

Legg til omtale: