DROPS Big Merino

Innhold: 100% Ull

Garngruppe: C (16 - 19 masker) / 10 ply / aran / worsted

Vekt/lengde: 50 g = ca. 75 m

Anbefalt pinne: 5 mm

Strikkefasthet: 10 x 10 cm = 17 m x 22 p

Finvask 40°C / Bruk aldri tøymykner / Tørkes flatt

26,95 NOK
Tilgjengelighet: På lager

DROPS Big Merino

Superwash-behandlet extra fine merinoull

DROPS Big Merino er oppfølgeren til DROPS Merino, spunnet av extra fine merinoull fibre fra frittgående dyr i Sør-Amerika. Selv om tråden til DROPS Big Merino er tykkere, er den spunnet på samme måte som sin forgjenger, noe som gjør maskebildet tydelig og definert.

DROPS Big Merino er et mykt garn som har volum, elastisitet og får et jevnt resultat. Garnet er superwash-behandlet og er derfor egnet til daglig bruk og kan vaskes i maskin.

Den spesielle oppbyggingen av DROPS Big Merino, som er spunnet av flere tråder for å få rundhet og volum, gjør det ekstra elastisk og derfor er det viktig å ha riktig strikkefasthet for å unngå at plagget strekkes. Garnet er kabelspunnet, som gjør maskebildet tydelig og definert og resultatet pent og jevnt. Ikke vask plagget i for varmt vann, ikke la det ligge i bløt og tørk flatt.

Made in EU

Dette garnet har en Oeko-Tex® sertifisering (sertifikat nummer 25.3.0110), Standard 100, Class I. Dette betyr at det har blitt testet og er helt fri for skadelige kjemikalier og er trygt å bruke. Class I er det høyeste nivået, hvilket innebærer at det også passer for babyartikler (0-3 år).

23/02/2019

Jeg er meget glad for dette garn, det er blødt og kredser ikke. Det har en elastisitet som gør det nemt at bruge til babytøj.

29/07/2020

Lækkert og blødt tykt merino garn

12/08/2020

Jeg er mega fan! Dejligt kraftigt, blødt garn, elastisk og som ligger maskerne pænt. Det færdige arbejde får et pænt look.

27/02/2021

Utrolig lækkert garn! Det er første gang jeg bruger uldgarn, og må sige jeg var lidt bange for hvad jeg kastede mig ud i. Da mit projekt var et tæppe valgte jeg en superwash version, og det har været så lækkert at strikke i! Det er super blødt, og utrolig nemt at arbejde med. Er så glad for jeg valgte dette garn!

Legg til omtale: