Dale Alpakka Forte

Innhold: 80% alpakka, 20% nylon

Vekt/Lengde: 50 g = ca. 133 meter

Anbefalte pinner: 2,5 - 3,5 mm

Strikkefasthet: 10 cm = 26-27 m på p 2,5 - 3/25 m på p 3,5

Vask: Ullvask 30 ° C, vask innvendig og utvendig, bruk vaskemiddel for ut / silke, ikke bruk skyllemiddel og tørk flatt.

87,95 NOK
Tilgjengelighet:
  • Kjøpe 4 og mer for 71,95 NOK for hver
  • Kjøpe 6 og mer for 68,95 NOK for hver
  • Kjøpe 8 og mer for 64,95 NOK for hver
  • Kjøpe 10 og mer for 59,95 NOK for hver

Dale Alpakka Forte

Alpakka forte er et forsterket alpakka-garn i 80% alpakka og 20% nylon, som kommer i fine, flekkete fargetoner. Garnet er like mykt og behagelig som ren alpakka, og fargene blir ekstra vakre i alpakka-fibre.

Vi anbefaler Alpakka Forte til både gensere, jakker og skjørt, og den er perfekt for fint tilbehør så vel som tynne sokker og sokker. Garnet egner seg også veldig godt til barneklær, da det holder seg fint selv etter hard bruk og slitasje.

Alpakka Forte har samme løpslengde og strikkefasthet som Dale Alpaca og Alpaca Space Dye. Dermed kan garnene brukes til de samme oppskriftene.

 

NB! Husk at du kan strikke med Alpakka Forte, Dale Alpakka og Alpakka Space Dye etter samme mønster.

 

Se de mange flotte Dale Magazines her. Hver sesong gir Dale Garn ut flere veldig vakre magasiner for både voksne og barn.

Kanskje du allerede har prøvd den veldig populære Dale Little Larch i mer enn 35 super vakre farger? Se alle de vakre fargene her.

Hvis du mangler et effektgarn, har Dale Yarn laget et veldig fint garn til Dale Glitter Effect Garn. Det er flott for fest topper og gensere og for en fest clutch. Garnet gir en fin effekt i tilbehør og interiør. Og selvfølgelig veldig godt egnet til strikket og heklet jule- og nyttårsdekorasjon.

Se alle deilige garnene våre fra Dale Garn her.

Det er ingen omtaler enda. Bli den første til å gi oss din mening.

Legg til omtale: