1645 Sophia Sweater

Pris fra
439,60 NOK

 

LAST NED OPPSKRIFTEN HER

Bluse med ribbkanter i Mayflower Easy Care . Størrelse S-XXXL.

 

Pinener og tilbehør plasseres separat i kurven.

Se alle oppskrifter til dame fra Mayflower her.

Nedenfor finner du alt du trenger til oppskriften
Mayflower Easy CARE 062
54,95 NOK
Tilgjengelighet:
Fjern fra kit

1645 Sophia Sweater

Denne genseren kan med sin enkle design passe inn i enhver garderobe. Den er designet med raglan-ermer, noe som gjør den til et enkelt strikkeprosjekt med minimal montering.

Raglanermene på denne genseren er ekstra bemerkelsesverdige, fordi de er designet med en vakker ribbe i midjen, som starter ved skulderen og strekker seg helt ned på sidene av genseren. Disse ribbedetaljene komplimenteres av ribbekantene langs halsen, nederst og ermhullet på blusen. Ribbekanten i halsåpningen avsluttes også med en liten fold.

Vi har laget to forskjellige versjoner av genseren. Den rosa genseren er strikket i Mayflower Easy Care. Garnkvalitetene har samme løpelengde og strikkefasthet, så det er bare å bestemme seg for om du vil ha en ensfarget eller tweedversjon av genseren.

Begge garnkvalitetene vil gi deg et fantastisk resultat. De er både myke og behagelige å ha på seg da de har en nydelig naturlig pusteevne. Mayflower Easy Care kan også vaskes i maskin, så den er også fin og enkel å vedlikeholde genseren i hverdagen.

Forslag til dig
Andre købte også
spacer