Bok: Heklingens uunnværlige mønstersamling

Design: Melissa Leapman

200 hekleoppskrifter i tekst og diagrammer.

377,89 NOK
419,88 NOK
Du sparer: 41,99 NOK
Tilgjengelighet: Ikke på lager

Heklens uunnværlige mønstersamling

Alle som elsker å hekle trenger denne boka, så enkelt kan det sies. "Crochet's Indispensable Pattern Collection" inneholder 200 hekleoppskrifter av Melissa Leapman, som hun har samlet og jobbet med i rundt 30 år som lærer og designer for mote- og garnbedrifter. Det er mønstre for både nybegynner og erfaren hekler, og er nok til å holde deg opptatt i mange år.
Første del av boka inneholder et omfattende mønsterbibliotek med omfattende forklaringer på mønstrene. I tillegg tilbyr boka forslag til hvordan man kan designe prosjekter basert på mønstrene, som for eksempel tepper, hatter, puter og mye mer. Alle mønstre er beskrevet med tekst, i tillegg til et diagram og et bilde - og hvis et mønster kan reverseres, er dette også tydelig merket, så du har muligheten til å velge nøyaktig disse mønstrene til sjal og skjerf.
Melissa Leapman er en erfaren designer og en kjent og respektert forfatter og lærer av håndarbeidskretser i England. Hun har skrevet flere bestselgere innen strikking og hekling, men dette er hennes første bok på dansk.

Se hele vårt store utvalg av heklebøker her.

År 2018 | ISBN 978-87-406-1796-2

Det er ingen omtaler enda. Bli den første til å gi oss din mening.

Legg til omtale:
spacer