Bok: Edwards menagerie

Design: Kerry Lord

To uker før Kerry Lord fødte sønnen Edward, begynte hun å hekle for første gang. Og i løpet av de neste 12 månedene utviklet Edwards menageri seg. Menageriet består av 40 unike kosedyr, hver med sin egen personlighet, som det er umulig å ikke like.

289,69 NOK
321,88 NOK
Du sparer: 32,19 NOK
Tilgjengelighet: 5 på lager

To uker før Kerry Lord fødte sønnen Edward, begynte hun å hekle for første gang. Og i løpet av de neste 12 månedene utviklet Edwards menageri seg. Menageriet består av 40 unike kosedyr, hver med sin egen personlighet, som det er umulig å ikke like. Det er Højlandstyren Daniel, som alltid leser alle produktdeklarasjonene når han kjøper for familien. Ponnien Charlotte er en forretningskvinne og eier av et luksuriøst spa for hunder. Elefanten Birgit har en søt tann og neshornet Otto er en pilot.

Hver av de 40 oppskriftene i boka begynner med en humoristisk beskrivelse av kosedyret. Og deretter følger en pedagogisk oppskrift på enten nivå 1, 2 eller 3. Oppskriftene kan varieres i størrelse og på denne måten kan menageriet utvides etter smak og smak.

Edwards menageri er veldig pedagogisk i sin struktur. Det er informasjon om alt du trenger å vite for å komme i gang med hekling. Oppskriftene er enkle, ettersom alle dyrene er bygget rundt samme grunnleggende form. Det gjør det håndterbart for en å komme i gang. Samtidig er det også inspirasjon å finne for den erfarne hekleren. Og til slutt er det god underholdning for de som nøyer seg med å lese om de vakre kosedyrene.

Utgiver: Turbine

År 2015 | ISBN 978-87-406-0006-3

Det er ingen omtaler enda. Bli den første til å gi oss din mening.

Legg til omtale: