87,24 NOK
124,63 NOK
Du sparer: 37,39 NOK
Tilgjengelighet: Ikke på lager

Magasin: DSA42 Alpaca Kids

15 fantastiske nye oppskrifter for baby og barn, fra 3 måneder til 6 år, fra Du Store Alpaca. Se dem alle i lenken nedenfor.

SPRÅK: NORSK

STØRRELSE

Baby, låve

GARNKVALITETER

Air Dreamline, Alpaca Fur, Alpaca Wool, Baby silk, Faerytale, Fine, Hexa, Pus, Sky Dreamline, Soul Dreamline, Strong, Thin Alpaca

TEKNIKK

Hekle, strikk

DESIGNER

Anne-Kirsti Espenes, Hrönn Jónsdóttir

Du Store Alpaca (DSA) bruker bare de fineste fibrene i garnet sitt, og alpakkafibre av høy kvalitet er eksepsjonelt myke. Selv den mest delikate huden tåler vanligvis DSAs fineste alpakka rett på huden.

Guttestrikking og jentestrikking - for alle alpakka-barn!

Nå har vi gjort det igjen. Vi har fylt et helt magasin med høstens deiligste plagg til alle alpakkaungene. De små trenger klær som varmer, puster og regulerer varmen. Alt det og mer får du i en god alpakakkvalitet. Derfor anbefaler vi alpakka, alpakkaull og alpakka-silke både for de mest delikate spedbarnene og for ville barnehagebarn - både dypt inne i huden og som et isolerende mellomlag under yttertøy og parka.
Det er et alpakka-garn for alle behov og bruksområder. BABY SILK og FINE i vakker alpakka silke er selvskrevet til babyklær, hentesett, undertøy og fine plagg. STERK i merpakka av alpakka, som er forsterket med 20 prosent nylon, er ypperlig til barnehageklær, sokker og plagg som tåler slitasje.
Alt fra enkel rillestrikk til striper, koftemønster og fin aranstrikk er superrelevant for de minste. For barnehagen Vesla er jakker som LUSESTJERNA, LILLEMILLEBLOMST og LILIMOR nok. Vi antar ROCK-SWEET POCKETS gjør det samme. De fineste guttestrikkene som KRYSS & KRINGLE, KUBIK og FLETTEFIN genser er like fine for småjenter, og som kan motstå LILLEBJØRN bamsejakke og bukse!
Hvis du først har funnet noe som passer perfekt til poden, har du flere garnvalg. Husk at TYNN ALPAKKA i 100 prosent alpakka, ALPAKKA ULL i 60 prosent alpakka og 40 prosent ull og FIN i 50 prosent babyalpakka og 50 prosent morbærsilke, har samme strikkefasthet, forskjellige bruksområder og passer til fine barneklær. Som alltid er det morsomt å eksperimentere med garn, blande tynn og tykk, glatt og oppblåst - og se hva som skjer. Det kan ikke gå galt. Bare se LINEA PYNKJOLE som er perfekt i barnehagen. Eller hva med en vakker KNAPPELUN TROLLEY BAG som følger med go'ungen fra den store vognen til bilvesken, er stor nok til sportsversjonen og fungerer bra som sovepose hjemme også.
Alle barn fortjener alpakkaer og flere alpakkaer!

Det er ingen omtaler enda. Bli den første til å gi oss din mening.

Legg til omtale: