1836 Bluse med bare skulder

Pris fra
59,85 NOK

LAST NED OPPSKRIFTEN HER

Bluse med bar skulder strikket i Mayflower Cotton 8/4 . Størrelse S-XXXL.

Stokker og tilbehør plasseres separat i kurven.

Se alle kvinners oppskrifter fra Mayflower her.

Nedenfor finner du alt du trenger til oppskriften
Mayflower Cotton 8/4
19,95 NOK
Tilgjengelighet: Bare 30 vare(r) igjen på lager
Fjern fra kit

1836 Bluse med bare skulder

Strikkevarer er definitivt ikke bare for vinterklær, og denne sommerblusen er det perfekte beviset på det. Med blott buk og skulder er denne blusen helt perfekt for årets sommerdager. Og blusen ser ikke bare sommerlig ut - den er også utrolig behagelig å ha på når solen virkelig baker.

Blusen er strikket i Mayflower Cotton 8/4, som er det perfekte garnet til sommerstrikking. Garnkvaliteten består av 100% bomull og har en løpslengde på 170 meter pr. 50 gram. Bomullsgarnet er egnet for sommerstrikking, fordi bomull har en avkjølende effekt. Det transporterer overflødig varme bort fra kroppen og skaper god pusteevne.

Vi har laget blusen med et enkelt design. Det er strømpebåndssøm, som gir en fin lys og luftig struktur. Samtidig har blusen en ekstra elastisk kant i vridd ribbe for å forbedre passformen slik at den sitter komfortabelt på kroppen.

Selv om denne blusen er unik og asymmetrisk, er mønsteret relativt enkelt. Teknikkene er enkle og er rett og slett satt sammen på en ny og spennende måte.

Forslag til dig
Andre købte også
spacer