DROPS Merino EXTRA Fine garnpakke 38 nøkler

Garnpakke med 1 nøkkel i hver av 38 forskjellige farger.

Innhold: 100% Ull

Garngruppe: B (20 - 22 masker) / 8 ply / DK / worsted

Vekt/lengde: 50 g = ca. 105 m

Anbefalt pinne: 4 mm

Strikkefasthet: 10 x 10 cm = 21 m x 28 p

Finvask 40°C / Bruk aldri tøymykner / Tørkes flatt

 

1.333,80 NOK
1.482,00 NOK
Du sparer: 148,20 NOK
Tilgjengelighet: Ikke på lager

DROPS Merino EXTRA Fine garnpakke 38 nøkler

Superwash-behandlet extra fine merinoull
 

DROPS Merino Extra Fine er spunnet av extra fine merinoull fibre fra frittgående dyr i Sør-Amerika. Garnet er spunnet i den fineste og mykeste merinoull hvilket gjør det meget komfortabelt og gir tydelige og definerte masker. Garnet er mild mot huden og er dermed godt egnet for baby- og barneplagg. Garnet er superwash-behandlet, hvilket gjør det egnet til daglig bruk og det kan vaskes i maskin.

DROPS Merino Extra Fine består i tillegg til ensfargede farger av mix-farger. Mix-farger produseres ved å karde fargene sammen før garnet spinnes.

Den spesielle oppbyggingen av DROPS Merino Extra Fine, som er kabelspunnet av flere tråder for å få rundhet og volum, gjør garnet ekstra elastisk. Det er derfor viktig å ha riktig strikkefasthet for å unngå at plagget strekkes. DROPS Merino Extra Fine egner seg spesielt godt til strukturmønster som fletter, kabler og perlestrikk. Bør heller strikkes for stramt, enn for løst.

Made in EU

Dette garnet har en Oeko-Tex® sertifisering (sertifikat nummer 25.3.0110), Standard 100, Class I. Dette betyr at det har blitt testet og er helt fri for skadelige kjemikalier og er trygt å bruke. Class I er det høyeste nivået, hvilket innebærer at det også passer for babyartikler (0-3 år).

04/05/2018

Det er nok noget af det bedste garn jeg har strikket med. Det er en garn som er yderst behagelig at ha' direkte på kroppen, selv om det er ren uld, jeg har strikket en del til mine små børnebørn, den mindste har brugt et sæt med trøje, bukser, sokker og vanter hele vinteren, hvor hun har sovet ude i sin barnevogn i alt slags vejr, så dette garn kan helt klart anbefales, det er lunt og behageligt og dejligt at strikke med.

Legg til omtale:
spacer