1853 Vest med fletter

Pris fra
224,85 NOK

LAST NED OPPSKRIFTEN HER

Strikket vest med fletter i Mayflower New Sky Light . Størrelse XXS-XXXL.

Stokker og tilbehør plasseres separat i kurven.

Se alle kvinners oppskrifter fra Mayflower her.

Nedenfor finner du alt du trenger til oppskriften
Mayflower New Sky Light 1
74,95 NOK
Tilgjengelighet: Bare 17 vare(r) igjen på lager
Fjern fra kit

1853 Vest med fletter

Flettene er en fin måte å legge til ekstra detaljer i strikketøy - og samtidig legger det også til et ekstra lag med tekstur, som løfter strikket til et nytt nivå. Her har vi brukt strikkede fletter for å gi en enkel vest en interessant vri.

Vesten er strikket i Mayflower New Sky Light, som har en løpslengde på 300 meter pr. 50 gram. Til tross for garnets lange løpslengde, må dette mønsteret strikkes på pinne 4. Dette er fordi garnet består av 35% alpakka, 35% ull og 30% nylon. Sammensetningen gjør garnet så luftig og luftig at det kan strikkes på middels tykke nåler uten problemer.

Flettene på vesten skiller seg ekstra pent ut når de strikkes med New Sky Light. De flettede elementene får et mykere skjær og blir mindre uttalt. Dette gjør dem mindre dominerende og voldelige, selv om de strikkes over henholdsvis 8 og 12 masker.

Strikking av fletter krever litt øvelse, og det kan være utfordrende for nybegynnere. I dette mønsteret må imidlertid alle flettene strikkes fra høyre side, og samtidig flettes de til samme side hver gang, noe som gjør det litt lettere.

Du kan se nærmere på oppskriften selv ved å laste den ned på lenken over. Nyt.

Forslag til dig
Andre købte også
spacer