1832 Jakke med hette

Pris fra
824,25 NOK

LAST NED OPPSKRIFTEN HER

Jakke med hette strikket i Mayflower Easy Care Classic . Størrelse XXS-XXXL.

Stokker og tilbehør plasseres separat i kurven.

Se alle kvinners oppskrifter fra Mayflower her.

Nedenfor finner du alt du trenger til oppskriften
205
54,95 NOK
Tilgjengelighet: Bare 39 vare(r) igjen på lager
Fjern fra kit

1832 Jakke med hette

Det er ikke noe bedre enn en varm ulljakke for de ekstra kule dagene. Ull har en fantastisk egenskap å kunne varme opp på en behagelig måte, fordi ull er samtidig et pustende materiale, slik at kroppen kan kvitte seg med overflødig varme.

Denne jakken er strikket i den populære Mayflower Easy Care Classic, som er garn i 100% ren ull med en løpslengde på 106 meter pr. 50 gram. Det gir god tykkelse på jakken, som får struktur uten å bli for tung. Tykkelsen på garnet hjelper også jakkens lommer og luer til å holde seg i form, slik at jakken holder seg pen etter både bruk og vask.

Easy Care Classic er et godt valg for neste strikkeprosjekt hvis du ikke har tålmodighet til å vaske hjemmestrikk for hånd. Easy Care Classic kan både vaskes i maskin og tørkes i tørketrommel, slik at du enkelt kan bruke jakken hver eneste dag.

Vår versjon av jakken er strikket i lys lavendel for å gi den et ekstra feminint utseende. Designet på selve jakken er imidlertid så enkelt at en annen farge på garn kan gi en helt annen stil. Easy Care Classic er tilgjengelig i et bredt spekter av farger, så det er bare fantasien din som setter grenser.

Oppskriften er selvfølgelig gratis. Nyt.

Forslag til dig
Andre købte også
spacer