1832 Jakke med hette

Pris fra
824,25 NOK

LAST NED OPPSKRIFTEN HER

Jakke med hette strikket i Mayflower Easy Care Classic . Størrelse XXS-XXXL.

Stokker og tilbehør plasseres separat i kurven.

Se alle kvinners oppskrifter fra Mayflower her.

Nedenfor finner du alt du trenger til oppskriften
205
54,95 NOK
Tilgjengelighet: 36 på lager
Fjern fra kit

1832 Jakke med hette

Det er ikke noe bedre enn en varm ulljakke for de ekstra kule dagene. Ull har en fantastisk egenskap å kunne varme opp på en behagelig måte, fordi ull er samtidig et pustende materiale, slik at kroppen kan kvitte seg med overflødig varme.

Denne jakken er strikket i den populære Mayflower Easy Care Classic, som er garn i 100% ren ull med en løpslengde på 106 meter pr. 50 gram. Det gir god tykkelse på jakken, som får struktur uten å bli for tung. Tykkelsen på garnet hjelper også jakkens lommer og luer til å holde seg i form, slik at jakken holder seg pen etter både bruk og vask.

Easy Care Classic er et godt valg for neste strikkeprosjekt hvis du ikke har tålmodighet til å vaske hjemmestrikk for hånd. Easy Care Classic kan både vaskes i maskin og tørkes i tørketrommel, slik at du enkelt kan bruke jakken hver eneste dag.

Vår versjon av jakken er strikket i lys lavendel for å gi den et ekstra feminint utseende. Designet på selve jakken er imidlertid så enkelt at en annen farge på garn kan gi en helt annen stil. Easy Care Classic er tilgjengelig i et bredt spekter av farger, så det er bare fantasien din som setter grenser.

Oppskriften er selvfølgelig gratis. Nyt.

Forslag til dig
Andre købte også